Ladda ner Adobe HDS-strömmar med Pirateplay.se och AdobeHDS.php

Med PHP-skriptet AdobeHDS.php, skrivet av signaturen KSV, och Pirateplay.se kan du ner en del av de program från Svt-play och Tv4-play som inte går att ladda ner med Pirateplayer.

Installera PHP

Linux

Förhoppningsvis finns en uppdaterad version av PHP i din distribution. Installera den som du installerar andra program.

Mac OS X

PHP följer (så vitt jag förstår) som standard med OS X.

Windows

Installera AdobeHDS.php

Ladda ner AdobeHDS.php till valfri katalog.

Generera ett nedladdningskommando

Gå till Appen. Mata in adressen till det du vill ladda ner i adressfältet och tryck hämta. Vänta en stund: förhoppningsvis hittar Appen strömmar till videon.

Välj "Visa nedladdningskommando" och ange filnamn i textrutan. Du kan om du vill vara säker på var filen hamnar ange en absolut sökväg. I Windows skulle detta kunna vara exempelvis: "C:\users\Användare\Mina dokument\test.mp4" - för att få videon sparad som "test.mp4" i din dokumentkatalog.

Ett nedladdningskommando är nu genererat och klart att använda. Kopiera kommando till klippbordet (vanligen Ctrl+C). Det kan vara enklare att markera kommandot om du växlar till textfält genom att bocka för "Visa textfält".

Kör ditt kommando

I din kommandotolk:

Om du möts av meddelandet

Unknown packet type 11 encountered! Encrypted fragments can't be recovered.
betyder det att strömmen inte går att ladda ner. Krypterade HDS-strömmar går i dagsläget inte att ladda ner. (Ska man vara nogrann går strömfragmenten att ladda ner, inte att sammanfoga.)